«Жить счастливо и в согласии с природой - одно и то же». - Сенека

Сьомий Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів

ЗАПРОШУЄМО
12 вересня 2015 р. у центр Києва, на Контрактову площу, на Сьомий Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів

· СКУШТУЙТЕ ТА ПРИДБАЙТЕ ОРГАНІЧНІ ПРОДУКТИ,
· ПОСПІЛКУЙТЕСЯ З ОРГАНІЧНИМИ ВИРОБНИКАМИ ТА ПОТЕНЦІЙНИМИ ПАРТНЕРАМИ,
· ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО ОРГАНІЧНЕ СІЛЬГОСПВИРОБНИЦТВО І ОРГАНІЧНІ ПРОДУКТИ УКРАЇНИ І СВІТУ.

Організатор: Федерація органічного руху України
Співорганізатори: Асоціація учасників біовиробництва "БІОЛан Україна", Іллінецький державний аграрний коледж, Всеукраїнська громадська організація «Жива планета».

Під патронатом: Київської міської державної адміністрації, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства екології та природних ресурсів України

За фінансової підтримки: Швейцарської Конфедерації в рамках проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія); Проекту USAID АгроІнвест, Президентського фонду Леоніда Кучми "Україна"

Місце проведення: м. Київ, Контрактова площа (напроти Подільської РДА).
Час проведення: 12 вересня 2015 р., 09-00 – 19-00 год.

Ключові організації органічного сектору України: Федерація органічного руху України та Асоціація учасників біовиробництва "БІОЛан Україна" спільно з партнерами вчергове організовують цей Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів, який, враховуючи важливість розвитку безпечного, дружнього до людей та природи – органічного напрямку господарювання, стане символічним місточком, що поєднає безпосереднього органічного виробника зі споживачем.
Цього року виробники з різних областей України запропонують до уваги відвідувачів сертифіковані органічні овочі, фрукти, ягоди, молоко, молочні та м’ясні вироби, крупи, борошно, мед, соки, напої, сиропи, повидло, тощо.
На гостей чекають дегустації органічних молочних продуктів та напоїв, конкурси, розіграш призів, можливість насолодитись чудовою музикою та піснями від відомих українських митців та творчих колективів.
Професійні кухарі порадують вас приготованими виключно з органічних інгредієнтів юшками, смаженими кабанчиками, ковбасками, та іншими наїдками.
Зважаючи на актуальність та постійно зростаючу потребу населення в органічних, сертифікованих за міжнародними стандартами продуктах харчування,  запрошуємо всіх бажаючих відвідати Сьомий Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів та на практиці перевірити якість представлених товарів.
Завітайте на Ярмарок та насолоджуйтесь найкращими, справжніми сертифікованими українськими органічними продуктами!

За додатковою інформацією просимо звертатися:
Федерація органічного руху України: тел. (044) 425-55-25, е-mail: uaf@organic.com.ua, www.organic.com.ua  

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные публикации