«Жить счастливо и в согласии с природой - одно и то же». - Сенека

Екоцентр - інтерактивний центр сталого розвитку


Незабаром в Національному ботанічному саду ім. Гришка в Києві силами Екоклубу "Зелена Хвиля", WWF в Україні та всіх небайдужих відкриється Інтерактивний центр сталого розвитку (чи Екоцентр) - новий та передовий для України та світу формат екоосвіти. В Екоцентрі в цікавій та доступній формі українці зможуть дізнатися про технології, цінності та звички, що дозволять побудувати майбутнє, в якому економічний розвиток відбуватиметься на благо суспільства та зі збереженням навколишнього середовища. Запрошуємо Вашу компанію і Вас особисто приєднатися до проекту та допомогти нам створити Екоцентр.

Екоцентр – унікальний для Києва і України проект. Це модернова освітня платформа, мета якої – показати людям сталий спосіб життя. В центрі будуть представлені прості побутові рішення та сучасні «зелені» технології, екологічні ігри та інтерактивні елементи,  проводитимуться відкриті освітні та інформаційні заходи. Центр буде відкритий для всіх відвідувачів ботанічного саду і міститиме експонати, що зацікавлять не тільки школярів та студентів, але й молоді родини та пересічних українців, природоохоронні установи, екологічні та інші спільноти та організації.
Приміщення Центру буде побудоване та обладнане за принципами «Зеленого офісу» з використанням товарів та послуг, що дозволяють зменшити вплив на довкілля у порівнянні з традиційними технологіями будівництва. Якщо Ви захочете, ми будемо раді допомогти Вашій компанії втілити в життя принципи «Зеленого офісу», що допоможе покращити імідж компанії як соціально відповідальної серед Ваших споживачів, партнерів та працівників.
Будівельні роботи в Екоцентрі вже почалися. Проект отримав біля 70% фінансування, але на його добудову необхідно знайти ще 300 000 гривень. Здається – величезна сума. Але, якщо розбити її на умовні «цеглинки» по 100 гривень, виходить, що Екоцентру для життя потрібно ще 3000 цеглинок. Якщо небайдужі люди та компанії подарують по одній чи декілька цеглинок, ми зможемо завершити ремонт та відкрити Екоцентр для всіх українців.
Цеглинки будуть іменними – кожна людина чи організація, що допомогла проекту, буде згадана на стінах приміщення Екоцентру стільки разів, скільки цеглинок вона подарувала, а також отримає іменний Диплом-подяку. Дайте шанс майбутньому – подаруйте цеглинку Екоцентру
Якщо Вас цікавить розгорнуте партнерство в рамках проекту, будь ласка, звертайтеся до Олександра Баськова (моб.: +38 063 478 47 73, E-mail: oleksandrbaskov@gmail.com) чи Олени Тарасової-Красієвої (моб.: +38 093 382 91 93, E-mail: atarasova@wwfdcp.org).  

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные публикации