«Жить счастливо и в согласии с природой - одно и то же». - Сенека

Всесвітні «зелені тижні» — Green Action Week - по всій Україні!

Що таке «органічний продукт»? Чому він кращий для здоров’я? Як відрізнити справжній органічний продукт від підробок? В чому переваги органічного фермерства? — питання, на які вже котрий рік поспіль дають відповіді представники ВЕГО «МАМА-86», в рамках всесвітніх «зелених тижнів» — Green Action Week.
Цього року кампанія проходитиме під гаслом «Живи органічно!» і буде сфокусована на популяризації органічного харчування та землеробства, як частини культури сталого споживання та харчування, серед сімей з дітьми та інших пріоритетних цільових груп, а також серед фермерів, що потенційно могли б перейти на безпечний для природи та здоров’я спосіб вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції.
ВЕГО «МАМА-86» сподівається, що популяризація екологічно відповідального споживання допоможе українцям більш свідомо та відповідально підходити до щоденного споживацького вибору, а відтак сприятиме покращенню здоров’я населення та збереженню природи нашої країни.
Запрошуємо усіх небайдужих приєднуватися до нашої кампанії!

Шукай у планах заходу своє місто і приєднуйся до кампанії!

GreenActionWeek - тижневі концентровані інформаційно-просвітницькі кампанії, що мають на меті популяризацію екологічно відповідального споживання і сфокусовані на одній із актуальних тем сталого споживання. ТЕС включають різнопланові інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на різні цільові аудиторії — від пересічних споживачів до посадовців та бізнес-спільноти. ТЕС є частиною всесвітньої кампанії «Global Green Action Week», ініційованої Шведським агентством охорони природи, яка проводиться одночасно у 25 країнах світу у перший тиждень жовтня: у Швеції, Великобританії, Македонії, а також Аргентині, Індії, Перу — загалом у 25-ти країнах Європи, Африки, Азії та Латинської Америки за підтримки Шведського товариства охорони природи.







За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, до Алли Турос, інформаційного менеджера ВЕГО «МАМА-86»,
за тел. (063) 390-21-31,або на електронну скриньку aturos@mama-86.org.ua.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные публикации