«Жить счастливо и в согласии с природой - одно и то же». - Сенека

Конференція «Органічне виробництво та продовольча безпека», 23.04.2015 у м.Житомир

Запрошуємо Вас відвідати конференцію «Органічне виробництво та продовольча безпека» 23.04.2015 у м.Житомир!

В рамках Органічної конференції проводиться навчальний тур на виробниче підприємство органічного рослинництва та органічного тваринництва ПП «Галекс-Агро», на найбільше в Україні органічне молочне переробне підприємство ТОВ «Органік Мілк», а також надається можливість купівлі органічних продуктів у першому спеціалізованому магазині органічної продукції власного виробництва.

Організатори: Житомирський національний агроекологічний університет, ПП «Галекс-Агро», ТОВ «Органік Мілк», Поліський центр органічного виробництва «Полісся Органік», Федерація органічного руху України.

Конференція проводиться в рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» (2012–2016), що впроваджується
Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації.

НАПРЯМИ ДИСКУСІЇ

● Проблеми і перспективи розвитку органічного виробництва
● Роль органічного виробництва у формуванні продовольчої безпеки ● Органічні технології виробництва в агрономії
● Особливості виробництва органічної тваринницької продукції
● Маркетинг органічної продукції

РЕГЛАМЕНТ КОНФЕРЕНЦІЇ

9:00 - 10:00 - реєстрація учасників конференції, актова зала ЖНАЕУ 10:00 - 10:30 - урочисте відкриття конференції, актова зала ЖНАЕУ 10:30 - 11:45 - пленарне засідання, актова зала ЖНАЕУ
11:45 - 12:00 - кава-брейк, читальна зала бібліотеки ЖНАЕУ
12:00 - 13:00 - пленарне засідання, актова зала ЖНАЕУ
13:00 - 13:20 - відкриття центру органічного виробництва «Полісся Органік» 13:20 - 14:00 - перерва на обід
14:00 - 19:00 - екскурсія до виробничого підприємства органічного рослинництва та тваринництва ПП «Галекс-Агро», найбільшого в Україні заводу по переробці органічного молока власного виробництва ТОВ «Органік Мілк» та першого спеціалізованого магазину органічної продукції. Підведення підсумків конференції.

Реєстрація на захід – електронною поштою або на місці.
Контактна особа: Романчук Людмила Донатівна, доктор сільськогосподарських наук, професор, директор Науково-інноваційного інституту екології та лісу, lromanchuck@rambler.ru, моб. 096-2602002.

До зустрічі на Органічній конференції та органічному навчальному турі на Житомирщині – Батьківщині Лесі Українки і Сергія Корольова!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные публикации