«Жить счастливо и в согласии с природой - одно и то же». - Сенека

Спеціалізована виставка "ORGANIC-2014"

Запрошуємо Вас долучитися до непересічної події в українській аграрній галузі та відвідати Спеціалізовану виставку "ORGANIC-2014", яка проходитиме 04-07 червня 2014 року у рамках найбільшого загальнодержавного заходу в агропромисловому комплексі України – Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2014».

Виставка "ORGANIC-2014" буде розміщуватися на відкритій площадці збоку від Центрального павільйону (№1) ЕкспоЦентру України (колишня ВДНГ).
Відвідувачі зможуть не лише придбати сертифіковані органічні продукти безпосередньо від українських органічних виробників, а й насолодитися смаком приготованих страв з органічних інгредієнтів під час проведення дегустацій. Увазі споживачів будуть представлені органічні овочі, фрукти, ягоди, гриби, молочні та м’ясні вироби, крупи, борошно, хліб, джеми, сиропи, соки, напої, мед. Для дачних ділянок Ви зможете придбати органічні саджанці плодово-ягідних культур.

Крім згаданого, 05 червня 2014 року з 13.30 год. по 16.30 год. у Павільйоні №1 відбудеться Круглий стіл на тему "Продовольча безпека та безпека продовольства – органічний вектор", який організовується Міністерством аграрної політики та продовольства України та Федерацією органічного руху України.

Запрошуємо відвідати виставку "ORGANIC-2014", а також прийняти участь у роботі Круглого столу!

Проведення згаданих заходів стало можливим завдяки співпраці та підтримці партнерів - Швейцарської Конфедерації в рамках  Проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія), а також Проекту USAID Aгроінвест.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные публикации